Nautical Accesories Factory

Ceredi Italy

1972 óta együtt hajózunk veled

Kiváló minőségű, Európai gyártású alapanyagok

Elégedettségi garancia

Őszinte árak

15 év tapasztalat

Cer-Deck burkolat

Minden ami a biztos hajózáshoz kell 1972-óta

1972 óta a Ceredi Co. egyre nagyobb sikerrel működik a hajózási ágazatban. Az evezők, lapátok és létrák első asztalos gyártásától kezdve a Társaság kifejlesztette a rozsdamentes acél, alumínium és műanyag gyártmányokat.

Manapság apró dolgok jelentenek változást. Ezért a Ceredi Co. mindig igyekszik személyre szabott szolgáltatást nyújtani ügyfeleinek. Ebben az irányban cégünk az évek során folyamatosan fejleszt.

Amikor megvettük lézervágó berendezéseinket, egyedivé tettük a gyártásunkat. Ennek a gépnek nagy előnye, hogy ellentétben a többi technikával, ahol a gyártás költségek jelentősen függenek a gyártott darabszámtól , kis darabszámot is gazdaságosan tudunk előállítani. Továbbá, mivel nem kell mintát vagy próbadarabot előállítanunk, a szállítási idő kedvező lesz.

Együttműködés

A BFL Boats Kft. szorosan együttműködve a Ceredi Nautiaca-val, átvette a már jól bevált technológiákat, és minőségi alapanyagokat. A minőségre és a vevők elégedettségére fókuszálva képviseljük a márkát Magyarországon.

Komfort a fedélzeten

CER-DECK egy innovatív, nem toxikus habosított zárt cellaszerkezetű burkolat műkaucsukból. Alkalmazható belső és külső részek borítására, bármilyen hordozó anyagra, legyen az üvegszálerősítésű műanyag, alumínium, ABS, fa, neoprén tömlők vagy PVC. CER-DECK burkolat a napfénytől nem melegszik, nem mérgező, szagtalan, oldószerekkel, olajokkal szemben ellenálló, időjárásálló, víztaszító, nem koszolódik, és könnyen tisztítható.

Év

Projekt

Egyedi terv

Beépítés

Amit csinálunk

Tervezés, Beépítés, Egyedi design & még több

Belső & Külső

Alapanyagunk kimagasló tulajdonságainak köszönhetően külső és belső fedélzetre is alkalmazható.

A puha felső réteg miatt nagyon komfortos rajta járni. Csúszásmentes felület nem melegszik fel erős napsütésben sem. Nem szívja magába a folyadékokat. Ellenáll az UV sugárzásnak, olajnak, oldószereknek, ezért könnyű takarítani.        

Kézművesség & varázs

Burkolatok készítésénél ötvözzük a modern és hagyományos technológiát. A mintavétel és kivágás 100%-ban kézi művelet. Minden hajó egyedi, mint az emberek. Nincs két egyforma. Ez olyan, mint a divattervezés. Minden projekten megmutatkozik a készítőjének kéznyoma. A hajók pici eltéréseit kihasználva alkotjuk meg a tökéletes összhangot.

divatos alapanyagok

A hajók is követik a divatot. A trendeket figyelembe véve új színkombinációkkal léptünk 2020-tól a piacra. A sportos és dinamikus piros, zöld, vagy narancssárga is megtalálható a kínálatban.Ezekkel a színekkel kibővült a felhasználás lehetősége.

Akár jet-ski vagy autó csomagtér takaró, mindenhez tudunk ízléses megoldást nyújtani.

"Pont ilyet akartam"

Kedves ügyfelünk, akivel már több éves kapcsolatban vagyunk, ismét felkért minket, hogy burkoljuk le frissen vásárolt hajójának kilépőjét. Eddigi jó tapasztalata a burkolattal nem hagyott kétséget, hogy Cer-Deck burkolatot rakat a kilépőkre. A sok furat, ív, görbület, rögzítő nem könnyítette meg a munkát.

A munka végén mondta: „Tudtam, hogy megcsinálod! Pont ilyet akartam!”

Városnéző hajó Budapest

A hajót rendszeresen használják városnéző túrákhoz. Csak az eddig nem burkolt felületeket kellett lefedni. A vendégek komfortérzését, és a hajó eleganciáját sikerült megnövelni az orrkiülő közötti burkolattal.

Extra vonalak

Amikor ránk bízzák a design-t, hajóhoz igazítjuk a mintázatot. Mindenki egyedit hajót szeretne. Sok esetben ez extrémnek tűnik, de a vége mindig az elégedett ügyfél. Az egyensúly (balance) megtalálása nem gyors folyamat, de a belefektetett energia meghozza az eredményt.

Új arculat

Egy igényes vevő, akinek ahtározott elképzelése van. Lassan de biztosan kialakítottuk a hajójoz illő vonalakat. A gyakorlat igazolta, hogy praktikus és szép a CerDeck burkolat. Igazi olasz szépség, kitűnő minsőségben!

Kapcsolatfelvétel

Bármilyen kérdés felmerül, keressen bátran bennünket!

Telefonszám: + 36 30 417 0919 E-mail: office@bfl-boats.com

 

" Szeretjük amit csinálunk "